ikon

Trykkeritjenester

Bodoni har Vestlandets største og mest moderne maskinpark for trykkeritjenester. Produksjonsutstyret er en miks av digitaltrykk, offsettrykk og emballasje/ display- produksjon.

Bygningsmassen hvor all produksjon er samlet, er spesialtilpasset for grafisk produksjon. Dette fører til effektivitet i alle produksjonsprosesser. I tillegg til effektivitet har vi også god kapasitet. Det arbeides døgnkontinuerlige skift fra søndag kl. 22.45 til fredag k. 15.00.

Bedriften har nedfelte kvalitetssikringsrutiner som bidrar til topp kvalitet i alle leveranser. Det arbeides etter ISO standard 12647-2 for å sikre slike leveranser. 
Vi er en svanemerket bedrift, noe som gir mulighet for å merke trykksaker med «Miljømerket trykksak».

Bodoni Express (Web-to-print)

Bodoni har spesialtilpassede løsninger der kunden selv kan lage trykksaker og annonser online. Gjennom bruk av spesialtilpassede maler kan medarbeidere produsere profilriktig materiell som kan trykkes eller som kan sendes til dine valgte annonsemedier.

Svanemerket trykkeri

Bodoni AS har lisens som svanemerket trykkeri. Dette betyr at vi oppfyller Nordisk Miljømerkings strenge krav til valg av blant annet råvarer som papir, kjemikalier, løsningsmidler og fargestoffer. Samtidig må det dokumenteres redusert avfallsproduksjon og reduserte utslipp.

For deg som kunde og dine kunder gir dette trygghet for at trykksakene er produsert etter miljøvennlige prinsipper. Det gir deg også mulighet å merke trykksakene med Svanemerket.